Oporavak kose

Kako sam i obećala, evo posta o prvim utiscima Angel Therapy novih proizvoda za kosu.

Iako sam ranije već korostila njihov šampon i masku za oporavak i rast kose sa uljem kanabisa, vitaminsko mleko za lakše raščešljavanje, kao i parfem za kosu, nakon kog mi je kosa uvek savršeno mirisala (pa sam napravila malu pauzu u celom ovom paklu sa opadanjem kose), rešila sam da opet uzmem njihove proizvode jer sam sigurna u kvalitet.

Ovog puta su mi divne devojke koje stoje iza Angel Therapy-ja preporučile da isprobam nove proizvode koji su im stigli, a koji su upravo šampon i balzam za regeneraciju i protiv opadanja kose sa provitaminom AD. Oni su specijalno dizajnirani u cilju sprečavanja opadanja i jačanja kose i nege kože glave.

Što se šampona tiče, zanimljivo mi je to da je bez prabena.

Formulacija sadrži biotin, koji sprečava opadanje kose, beli luk koji pouspešuje rast kose, ulje makadamuje koje jača strukturu vlasi i povećava volumen, čičkovo ulje koje neguje kožu vlasišta i hidrira kosu, vitamin AD koje pomaže jačanje i brži rast i ulje argana koje hrani kosu od korena do vrha. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu i zbog svih sastojaka, koji su prirodni čistači vlasi.

Što se balzama tiče, sadrži ulje makadamije, argana, čička, ekstrat belog luka (koji se kod balzama malo oseća, ali samo prilikom nanošenja, ne i posle) i unitrienol koji pomažu podsticanju optimalne lipidne barijere koje regulišu lučenje sebuma, hidrataciju i ishranu kose sprečavajući njeno opadanje i pouspešujući rast nove kose.

I za sam kraj, moj omiljeni losion.

Prva stvar koja mi se jako dopada je to da se brzo suši i ne masti kosu iako se nanosi čak dva puta dnevno, ujutru i uveče u kontinuitetu dva meseca, tri puta godišnje.

Miris je prijatan i osvežavajući. Bogat je hranljivim sastojcima koji osvežavaju i jačaju kosu i njene folikule. 

Redensyl kao aktivan sastojak reaktivira matične ćelije u koži glave i dovodi do rasta nove kose čineći je debljom i jačom.

Koristim ih skoro mesec dana i za sada vam mogu reći da sam prezadovoljna.

Prvi utisci su da je kosa konačno počela manje da opada i nadam se da će uskoro skroz prestati, kao i da primećujem zaista mnogo nove kose.

Naravno, ovo je samo početak i prvi utisci, a svakako ću vam pisati i utiske za nekoliko meseci kada budem videla definitivne rezultate.

Share on:
, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Obavezno unestite tekst sa slike